Openingstijden & Informatie

Het fort is in de maanden mei t/m september op zondag voor publiek open van 11.00 tot 16.00 uur.

Het fort is zonder reservering op deze dagen te bezoeken.

Het fort op afspraak bezoeken:
Het is mogelijk om in kleine groepjes onder begeleiding van een gids (op afspraak) het fort te bezoeken. Heeft u interesse neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Fortcafé in fort bij Spijkerboor:
Tijdens openingstijden van het fort kun je in het fortcafé terecht voor koffie, thee en Beemster vruchtensap. Natuurlijk hebben we er ook een lekkere koek of een stukje appeltaart bij.

Vergadering, events & trouwerij:
Op het fortterrein staat een grote luxe tent van 12 x 6 meter welke te huur is voor vergaderingen & events. Als het wat kouder is kunt u heerlijk zitten onder een terrasverwarmer.

Een mobiel (projectie)scherm, flip-over en whiteboard zijn op de locatie aanwezig. Aanvullend zin in een hapje & drankje, dat kan. De robuuste mobiele bar & buitenkeuken zijn aanwezig. Natuurlijk kunnen wij ook de volledige catering voor u verzorgen.

Slaapgelegenheid voor totaal 13 personen is in de gerenoveerde barak gelegen op het voorerf mogelijk. Meer informatie over slapen bij het fort vindt u onder de link Natuurhuisjes: Natuurhuisje 5 pers.Natuurhuisje 8 pers.

Toegankelijkheid:
Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden vlak bij het fort zelf; rij dan het weggetje in en voorbij het fortwachtershuis tot de aangegeven plek. Het voorplein en de benedenverdieping zijn redelijk toegankelijk, wel zijn de gangen erg smal. Er is een toilet voor mindervaliden. De bovenverdieping is alleen via trappen en het geschut is alleen via een ladder toegankelijk.